2011. október 6., csütörtök

Tavaszi virágos rét

Ez a karkötő az élénk színeivel a tavaszi virágos rétet juttatja eszembe, ezért lett ez a bejegyzés címe.

Nagyon megtetszett ez a kis egyszerű, virágra emlékeztető minta, ezért még most este meg is csinálom a hozzá tartozó fülbevalót és egy nyakláncot vagy medált is, attól függően, hogy mire lesz elég a világos lila swarovskim, ugyanis abból kevesebb van, mint a többiből :(

A teljes szettről is ide teszek fel majd képet, remélem még ma :)
Elkészült a szett, íme egy kép róla:
Ha sikerül jobb képet kitalálni és csinálni, akkor majd lecserélem :)

Egy karika, egy gyöngy :)

Lila és rózsaszín 6 mm-es swarovski gyöngyök és különböző méretű szerelőkarikák segítségével készült ez az újabb vidám karkötő.
Már régebben kinéztem ezt a karkötőt magamnak, de sajnos nem találtam itthon megfelelő méretű szerelőkarikákat, így most készítettem csak el, amikor sikerült beszerezni külföldről őket.


31 napos játék - értékelés

Kicsit megkésve, a 31 napos bejegyzéseket nem teljesen megírva, de értékelem az elmúlt hónapot. :)
"Sajnos" körülbelül a hónap felét külföldön töltöttem különböző "nyári iskolákon", ami a gyöngyözési lehetőségemnek nem tett túl jót, de persze szakmai szempontból nagyon hasznos volt :)

Alapvetően nagyon jó ötletnek tartottam ezt a dolgot, és ha legközelebb újra indul ilyen, akkor megpróbálok részt venni aktívabban. A legjobbak azok a feladatok voltak szerintem, amik az eddigitől eltérő technika kipróbálására, új szín, forma használatára ösztönöztek. Van 1-2 ilyen félig kész alkotásom, amint tudom felteszem őket.