2012. január 30., hétfő

Rivoli befoglalások

Íme az első sikeres rivoli befoglalásaim:


Hónapokkal ezelőtt megvettem az első swarovski rivoli köveimet, hogy szép ékszerek készülhessenek belőle. Sajnos sokáig nem jártam sikerrel, ugyanis "türelmetlen" voltam. Már a delica sorok elkészítése után megpróbáltam beletenni a rivolit, de nem maradt benne, mindig kicsúszott belőle. Hétvégén újra próbálkoztam és rájöttem, hogy akkor marad szépen benne, hogyha a kásagyöngyökkel készült sorok is elkészültek.


Elsőként ezt a nagyobb rivolit próbáltam meg befoglalni, itt a problémám, hogy a belső kásagyöngy sor nem egyenletes, hanem kicsit hullámos. A második próbálkozásnál ezt már javítottam egy extra kásagyöngyös sorral, íme:


A belső sor már szépen rásimul a rivolira, viszont itt is elkövettem egy hibát: 2-vel több delicával kezdtem a befoglalást, így egy kicsit lötyög a rivoli :(

A fenti képen láthattok egy extra rivolit. Gondoltátok volna, hogy a fehér-rózsazsín gyöngyök között is ugyanilyen crystal rivoli van? Nagyon tetszik nekem, hogy a belső gyöngyök színe tükröződik benne, sokat fogok ilyen színű rivolit használni szerintem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése